SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mal dine fælger

Du har måske set at det er hot at have farvede fælger. Sølvfarvede alufælger er orinære, og man ser flere og flere sorte, røde, blå o.s.v. Når man ved hvor meget et sæt alufælger koster, så kan det være skræmmende at tænke på hvor meget det må koste at skifte fave på ens fælger, men det er faktisk ikke så dyrt. Der findes nemlig et produkt der hedder Folia Tech Spray, som du kan sprøjtemale dine fælger med, i lige den farve du ønsker.

Folia Tech Spray kommer i spraydåser, så det kræver ikke det store udstyr. Du afmonterer simpelthen dine hjul, stikker noget pap eller andet afdækker materiale mellem fælgen og dækket, og så sprøjter du malingen på (husk lige at dække ventilen til og tage dækslet med mærkevarenavnet af, hvis du ikke vil have det malet).

Og det bedste ved det hele er, at hvis du ombestemmer dig, og vil have dine fælger tilbage til deres tidligere farve – hvilket formodentlig er almindeligt alufælge grå – så kan du simpelthen pille malingen af, fordi den sætter sig som et gummiagtigt folie over fælgen. Heraf navnet: Folia Tech Spray.
Så nu kan du også få fælger i farver der matcher resten af bilen. En dåse koster ca. 50 Euro, og den tyske producent lover at en dåse er nok til to hjul.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa